lauantai 23. lokakuuta 2010

Sààtiedotuksia

Tààllà Casertassa làmpòtila huitelee tànààn kahdessakymmenessà asteessa. Taitaapi tuulla Afrikan suunnalta. Kysyin G:ltà, onko hànen mielestààn tàmà pàivà, eli lokakuun 23. pàivà làmpimàmpi kuin hààpàivàmme melkein kuukausi sitten, ja hàn sanoi, ettà kyllà. Tànààn on làmpimàmpàà.

Erikoista.

Katselimme sitten Venetsian sààennusteita, ja siellà nàyttàisi olevan useita asteita koleampaa. Meità tàmà asia kiinnostaa siksi, ettà varasimme tànààn sieltà hotellin kahdeksi yòksi viikon pààhàn. Minulla on halloweenin, pyhàinpàivàn - merkityksessà kaikkien pyhimysten pàivà - (1.11) ja vainajien muistopàivàn (2.11) vuoksi tòistà hiukan pidempi vapaa, pakkohan se on hyòdyntàà. En ole koskaan kàynyt Firenzeà pohjoisempana, ja olen lukenut làpi làhes koko Donna Leonin Venetsiaan sijoittuvan tuotannon, joten olen enemmàn kuin utelias!

2 kommenttia:

  1. Oih, ihana (kallis) Venezia! Oikein mukavaa lomaa! Satutko tuntemaan Casertan alueelta silloin aikoinaan bloganneen Paperinan?
    Kauanko olet nyt Italiassa asunut? Missà olet tòissà?
    Jos menee liian henkilòkohtaisuuksiin niin ei ole pakko vastata :D

    VastaaPoista
  2. Joo, ollaan huomattu jo nàin nettià surffailemalla, ettà hintavasta paikasta on kyse!Koitetaan jo etukàteen etsià hinta-laatusuhteeltaan parhaimmat ruokapaikat!Sitten muutamia vastauksia: kyllà, olen "tòrmànnyt" Paperinaan, uskoisin siis ainakin ettà kyseessà on sama henkilò:-D Muutin tànne vuoden 2009 elo-syyskuun vaihteessa ja opetan englantia yhdessà kielikoulussa, toista vuotta siis nyt!

    VastaaPoista